dinsdag 15 januari 2008

Onderzoek & Ontwerp Academische Scholen

Het nieuwe kalenderjaar is van start gegaan. Voor de Dieptepilot betekent dat dat het eerste deel van het project tot een einde zal komen. In het kader daarvan wordt vanaf nu sterk gewerkt richting een eindproduct :

8 januari afstemming Ruud van de Herberg/Paul Lakens

Een afstemming gesprek heeft plaatsgevonden met de nieuwe voorzitter van het DB van het project. We hebben daarbij afgesproken dat dit jaar staat in het teken van de productie van resultaten. Daartoe is het belangrijk dat een strakke planning wordt gemaakt en wordt nagekomen.

12 januari Soap Seminar (voor opleiding Pedagogiek)

Op zaterdag 12 januari werd een zeer succesvol seminar gehouden over het werken met Soap. Marcel Meer ontving het eerste exemplaar van Dreef 33 : Een Soap in 5 afleveringen. We hopen dat in de toekomst meer gewerkt zal gaan worden met Fictie
in opleidingen.

14 januari tussenproduct Holland College/Naaldwijk (Kennisatelier)

Op het kennisatelier heeft het Holland College de voorlopige onderzoeksresultaten gepresenteerd over "Coaching bij Leerlingen" . De presentatie viel uiteen in twee delen. Het eerste deel betrof de onderzoeksmethode, het tweede deel de inhoud. Vooral over het eerste deel waren alle aanwezige zeer ingenomen.

16 januari presentatie tussenproduct Delta College

In het kader van het project schoolontwerpen vindt op 16 januari op de Hogeschool voor de Kunsten een presentatie van het ontwerp voor het nieuwe Delta plaats. De bijeenkomst begint om 16.30.

21 januari uitwerking productieplan

Om 14.00 is de komende bijeenkomst met Paul en Ruud gepland. We zullen aan de slag gaan met het productieplan voor dit jaar. Intussen zal Paul nog contact hebben met de deelprojectleiders.

Geen opmerkingen: